top of page

Инструменти

Всеки, който работи в областта на хладилната и климатичната техника и се нуждае от специални инструменти за ремонт, например, наистина ще се наслади на продуктовата гама на SCHIESSL. Ние също сме оборудвали тази категория, така че да не ви липсва нищо. Кликнете върху нашия списък с продукти и научете повече.

Независимо дали искате да поръчате инструменти или различни други продукти от нас - ние отдаваме голямо значение на качеството, поради което винаги ще намерите продукти от известни производители. Като доказани експерти в климатизацията и охлаждането, ние сме убедени в инструментите на най-добрите марки CPS, Makita, Promax, Refco, Robinair и Rothenberger във всяко отношение.

 

Инструменти за хладилна и климатична техника

Нашите инструменти за хладилна и климатична техника са налични както в нашия онлайн магазин, така и в клоновете. Независимо дали търсите инструменти, специално разработени за охлаждане, като вакуумни помпи, устройства за пълнене и устройства за рециклиране, или дори стандартни инструменти като оборудване за запояване и заваряване, винаги ще намерите това, което търсите.

Разгледайте нашите предложения и се възползвайте от отличната ни гама от продукти. Като водеща компания за търговия на едро в Европа в областта на климатизацията, охлаждането и възстановяването на топлината, ние смятаме, че сме във възможно най-добрата позиция и сме сигурни, че ще намерите инструмента, който търсите. Независимо дали става дума за стандартно или специално решение - ние сме подготвени за всички ваши продуктови заявки и можем да реагираме бързо и гъвкаво.

Ние оборудвахме тази категория с тези инструменти, наред с други:

  • Вакуумни помпи

  • Уреди за пълнене

  • Уреди за рециклиране

  • Оборудване за заваряване и запояване

  • Сервизни инструменти за хладилници

  • Общи инструменти

Logo_testo.jpg
bottom of page